Kaukázusi kefírgomba (lezárt)

Ez a hirdetés már lejárt, de meg lett újítva. Kattintson ide a megújított cikk megtekintéséhez >>

0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár750,-Ft
Fix ár750,-Ft Megveszem
Cikkszám: #6710123
Aukció kezdete: 2015-08-02 06:49
Lejár: lejárt
Mennyiség: 4 db.
Elkelt: 2 db. Megnéz
Kattintások: 87 db.
Garancia: Nincs
Áru helye: Bács-Kiskun megye / Magyarország
Szállítás: postai küldemény
Fizetési mód: előreutalás
Termék leírása

Üdvözöllek! 3 féle gombát szeretnék figyelmedbe ajánlani, (melyek egészségünk megőrzésében segítenek, valamint gyógyító erejük is van) a kaukázusi kefírgombát-tejalapú, tibeti  joghurtgombát-tejalapú, és a japán kristályt-vízalapú. Mind a 3-at megtalálod a termékeim között. 

Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz még valami hasznosat, így a postaköltségen tudsz spórolni.

Kérdezz nyugodtan, ha bármire kíváncsi vagy.

Kaukázusi kefírgomba Postázom is természetesen.

Rózsaszín csekken is lehet fizetni.


Az alábbi képeket az otthonomban fényképeztem, én így készítem a kefírt, nem az internetről leszedett képek.

Az ár 1 adagra vonatkozik, mely 2,5 dl. tejhez szükséges.

Alkalmazása: a gomba fémmel nem érintkezhet
Egy -két teáskanál gombát öntsünk le 2,5 dl zacskós 2,8%-os szobahőmérsékletű tejjel és hagyjuk állni 24 órán keresztül szobahőmérsékleten. Az így kiöntött tej tökéletesen megsavanyodik 16-20 óra alatt. A tökéletes megsavanyodás jele, hogy egy sűrű réteg, amelyben a gomba található, válik ki a tej felszínén és elválik a megsavanyodott tejtől.

A megsavanyodott tejet leszűrjük egy üveg edénybe műanyag szűrőn keresztül, melynek lyukazata nem nagyobb 2-3 mm-nél. A szűrés után a gombát hideg vízsugárral lemossuk az aludttej maradékától. Ezután a gombát visszahelyezzük a kimosott üvegbe, majd ismét leöntjük tejjel.

Ha a gombát nem tisztíjuk meg minden nap, és nem öntjük le tejjel, akkor nem fog szaporodni és barna színűre változik, elveszti gyógyhatását és el is pusztulhat.
Az egészséges gomba fehér színű, mint a tej vagy a túró. 17 nap alatt a gomba tömege a kétszeresére nő és akkor egy részét oda lehet adni valaki másnak. Az aludttejet naponta 2* kell fogyasztani (egybe is lehet), 20 napon keresztül, majd egy 10 napos szünetet kell tartani.

Ha hosszabb ideig nem használjuk a gombát, műanyag dobozkába rakjuk, öntünk rá vizet, és le lehet fagyasztani. Ha használni akarjuk, csak kivesszük a hűtőből, kienged, leöblítjük, és mehet rá a tej megint. 

A gombából készült krefir a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Tökéletesen helyrehozza a szervezet anyagcseréjét.

-megakadályozza a rákos sejtek növekedését.
-az összes allergiás megbetegedést.
-az összes gyomor-bélrendszeri betegségét, többek között a gyomorfekélyt, stb.,
-normalizálja a bél mikroflórájának a működését.

Gyógyítja:

-a tüdő megbetegedéseit, a hörgőhurutot, a tüdőgyulladást.
-a máj, epe és vese összes betegségeit, többek között feloldja a köveket.
-az összes gyulladásos betegséget, azaz antibiotikus hatása van.
-a cukorbetegséget, azaz normalizálja a szénhidrátcserét.

Teljesen megtisztítja a szervezetet a salakanyagoktól, azaz kivonja a szervezetből az anyagcsere termékeit, többek között a koleszterint, a nehézfémek alkotta sókat és az alkohol feldolgozás utáni végtermékeket.

Fokozza a nemi aktivitást, fiatalítja az egész szervezetet, mivel csökkenti a sejtek öregedését.
Megemeli a tónust és a szervezet belső tartalékait, javítja az emlékezőtehetséget.

Kaukázusi országokban miden család maga tenyészti ezt a gombát és ennek eredményeképpen ők az egyik legegészségesebb nép a világon.

Javaslat

A kefirgombát fénynek kitett és hideg helyen nem szabad tartani. A gombáról leszűrt kefirt már nyugodtan tarthatjuk hűtőszekrényben a felhasználásig. 20 fok felett a gombák gyorsabban dolgoznak, alacsonyabb hőmérsékleten lassabban. A gomba 3-4 héten belül kétszeresére szaporodik. Akkor meg lehet osztani, és egy részét tovább lehet adni. Adjon belőle barátainak és ismerőseinek! Soha ne semmisítse meg a gombákat, ahhoz túl drágák! A kefirt naponta kell fogyasztani, lehetőleg állandó időpontban, akár önálló ételként is. Megakadályozza a testben visszamaradt anyagok rothadását. Kedvezően befolyásolja a betegségből lábadozó állapotát. Komolyabb megbetegedéseknél naponta legalább 1 litert kell inni. A kefir nem gyógyszer, hanem élelmiszer . Fel lehet használni tejföl helyett saláták, szószok ízesítésénél.

A kefir kedvezően befolyásolja a következő betegségek gyógyulását:

Vérszegénység: Egy liter naponta. Felnőtteknél normális vérkép keletkezik.

Kiütés, ekcéma: Fél liter naponta. A kiütéses helyet naponta néhányszor kefirrel be kell dörzsölni, és meg kell szárítani. Éjszakára is hagyjuk rajta. 14 nap után a súlyos ekcémák gyógyulni kezdenek.

Vérnyomás: Fél liter naponta. Rendben tartja a vérnyomást, és normalizálja a testsúlyt.

Magas vérnyomás: Egy liter naponta, két hónap után a vérnyomás normális lesz.

Hólyaghurut: Egy liter naponta a szükséges ideig.

Székrekedés: Egy liter 12 órás kefir naponta. A széklet normalizálódása után már 24 órás kefirt kell inni.

Hasmenés: Egy liter 36 órás kefirt naponta. A széklet normalizálódása után már 24 órás kefirt kell inni.


A kefir gyógyítólag hat még a következő betegségekre:
- az emésztőszervek hurutja
- gyomorégés
- ütőér csomósodás
- epe panaszok.

 Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!
Tulajdonságok
  • Garancia: Nincs
  • Számlaadás: Nem