30 Days hasi zsírpárnák ellen - Akár 1-2 ruhaméret (lezárt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár5,900,-Ft
Fix ár5,900,-Ft Megveszem
Cikkszám: #4091261
Aukció kezdete: 2015-07-15 19:25
Lejár: lejárt
Mennyiség: 3 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 70 db.
Áru helye: Csongrád megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása

30 Days - Új lehetőség a hasi zsírpárnák csökkentésére!

Akár 1-2 ruhaméret csökkenés 30 nap alatt?


Európában már több mint 80 millió eladott 30 Days tabletta!

Baktériumok is okozhatnak elhízást?

 

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak.

 

Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés!

 

Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett.

 

 

A Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással.

 

baktériumok okozta túlsúlyfőként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre. 

 

 

Mi a 30Days és hogyan működik?
Úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez ahasat, a derekat és a csípőt jelenti.


Ezt a célt a 30Days  két oldalról próbálja megvalósítani.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.


Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. 

Mivel  a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30Days  olyan speciális gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez. 

 

A 30Days  összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben.


A termék neve azért lett 30Days , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett egy-két ruhaméret csökkenéstapasztalható, azaz a has, a derék és a csípő mérete átlagban mintegy2cm-rel csökkent
 

Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet.

Természetesen érdemes és ajánlott a 30Days  hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.


A 30Days  rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belőle. A 30Days  már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett! 

 

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!