30 Days hasi zsírpárnák ellen - Akár 1-2 ruhaméret (lezárt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár5,799,-Ft
Fix ár5,799,-Ft Megveszem
Cikkszám: #4331443
Aukció kezdete: 2015-07-15 19:25
Lejár: lejárt
Mennyiség: 2 db.
Elkelt: 0 db.
Kattintások: 83 db.
Áru helye: Csongrád megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása

30 Days - Új lehetőség a hasi zsírpárnák csökkentésére!

Akár 1-2 ruhaméret csökkenés 30 nap alatt?


Európában már több mint 80 millió eladott 30 Days tabletta!

Baktériumok is okozhatnak elhízást?

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak.

Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés!

Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett.

Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévő Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna.

A kutatók ebből arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással.

A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúlyfőként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.

Ez az úgy nevezett „alma típusú” elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek.

A szakemberek szerint a hasi zsír mennyisége megbízhatóbban vetíti előre az idő előtti elhalálozás eshetőségét, mint a testsúly.

Ezért a nők közül azoknak, akiknek 80 cm felett van a derékbősége, komoly veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbőség esetén jelentkezik.


Mi a 30Days és hogyan működik?

A 30 Days nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület ahasat, a derekat és a csípőt jelenti.


Ezt a célt a 30Days 
két oldalról próbálja megvalósítani.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.


Ezeknek a 
gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a stressz csökkentése.

Ezt a feladatot a 30Days  esetén a béta 1,3/1,6 glükán igyekszik biztosítani.


A 30Days -ben világszabadalommal védett béta glükán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erősíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét.


Mivel  a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30Days  olyan speciális 
gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez.

A különleges gyógynövénykeverék és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípő.

A 30Days összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben.


A termék neve azért lett 30Days , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett 
egy-két ruhaméret csökkenéstapasztalható, azaz a has, a derék és a csípő mérete átlagban mintegy2cm-rel csökkent

Fontos megjegyezni, hogy a 30Days  nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását.

Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet.

Természetesen érdemes és ajánlott a 30Days  hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.


Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás 
nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez.


A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítőket.


A 30Days  rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 
80 millió tablettát adtak el belőle. A 30Days  már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett!

A 30Days  használata:

2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30Days  120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!