Cikkszám: | #7944283 |
Aukció kezdete: | 2023-05-29 07:35:31 |
Lejár: | 27 nap, 8 óra |
Mennyiség: | 1 db. |
Licitek: | 0 db. Megnéz |
Kattintások: | 1 db. |
Garancia: | Nincs |
Áru helye: | Hajdúsámson, Hajdú-Bihar megye / Magyarország |
Szállítás: | személyes átvétel |
Fizetési mód: | készpénz |
99,6% pozitív
Teljes jogú eladó
Regisztrált:
14 éve és 2 hónapja
A macskakarom (Uncaria Tamentosa) a perui őserdők mélyéről indult el világhódító útjára, az őserdők lakói elsősorban gyulladáscsökkentőként, fertőzések kezelésére, daganatos elváltozások gyógyítására és ízületi panaszok enyhítésére használták. A macskakaromból készített főzet erős antioxidáns és immunstimuláló hatású. Egyes kutatók szerint antioxidáns képessége 300-szor nagyobb, mint a C-vitaminé, és akár 60 %-kal is növelheti az immunitást.
Elkészítése: 1 liter vízben főzzünk fel 1 evőkanál kérget. A nagyobb hatékonyság céljából érdemes a növényt a tea főzése előtt 1-2 órán át hideg vízben áztatni, majd kb. 20 percig főzni, és utána állni hagyni, egészen addig, amíg ki nem hűl, majd átszűrni. A tea szép rózsaszínű lesz, kellemes íze pedig a keserűmanduláéra emlékeztet.