Bioptron lámpa+színterápia -akció! (lezárt)
0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár95,000,-Ft
Aktuális ár95,000,-Ft Licitálok
Azonnali ár99,999,-Ft Megveszem
Cikkszám: #4686641
Aukció kezdete: 2015-07-23 17:20
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Licitek: 0 db.
Kattintások: 50 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: készpénz személyesen
Termék leírása

Az eredeti ár 1/3-áért!!

Ne hagyja ki, mert ez most tényleg akcióóó!!!

BIOPTRON - Fényterápia Rendszer
- engedélyezett orvostechnikai eszköz

LÁMPA + SZÍNTERÁPIA 

A BIOPTRON-technológia mára széles körben használt és elfogadott a gyógyításban, mint felhasználóbarát, hatékony, nem gyógyszeres orvostechnikai eszköz. Több mint 15 év klinikai vizsgálatai világszerte bizonyították, hogy igen hatékony kiegészítő terápia az akut és krónikus sérülések, illetve a műtét utáni sebek konzervatív kezelésében.

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.

A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).

A Bioptron fényterápia a hagyományos orvosi kezelésekhez kiegészítő terápiaként, vagy bizonyos javallatokra monoterápiaként használható.

A BIOPTRON fényterápia hatására: 

  • javul a vér keringése a hajszálerekben;
  • harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok;
  • megerősödik az immunrendszer;
  • megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;
  • felgyorsul a sebgyógyulás;
  • enyhül a fájdalom, csökken az intenzit

    inden BIOPTRON Fényterápiás készülékhez kaphatóak állványok, amelyek a kezelést a felhasználó igényeinek megfelelően kényelmessé teszik. A készülék az állványba helyezhető, így nem kell tartani és többféle pozícióban állíthatóságnak köszönhetően bármely testrész kényelmesen kezelhető. (Méretei a fényképen látható

    ÁLTALÁNOS TÉNYEZőK:

BIOPTRON Compact III fényterápiás készülék:

* Felhasználói biztonság, mobilitás

Ezt a készüléket otthoni, kórházi és terápiás központokban történő felhasználásra fejlesztették ki. Bárki könnyen kezelheti; a kényelmes használatot segíti a beépített időmérő, amely kétpercenként sípoló hangot ad. A készülék praktikus műanyag dobozban kapható, ígykönnyen tárolható, illetve szállítható


MőSZAKI ADATOK

- A szűrő átmérője (kb.): 4 cm
- Energiaellátás: 100-230 V~, 50/60 Hz
- Energiafogyasztás: 56 VA
- A halogén izzó névleges teljesítménye: 20 W
- Érintésvédelmi osztály: Class II, IP 20 - Készülék típusa: Type BF
- Állvány nélküli súly: 0,5 kg
- Környezeti hőmérséklet: működéskor+10°C -tól +40°C -ig
tárolásnál +5°C -tól + 45°C -ig
- Hullámhossz: 480 - 3400 nm
- Polarizáció foka: >;95% (590 - 1550 nm)
- Fajlagos teljesítménysűrűség: átl. 40 mW/cm2
- Fényenergia percenként: átl. 2.4 J/cm2
- Gyártó: Zepter

Minden BIOPTRON Fényterápiás készülékhez kaphatóak állványok, amelyek a kezelést a felhasználó igényeinek megfelelően kényelmessé teszik. A készülék az állványba helyezhető, így nem kell tartani és többféle pozícióban állíthatóságnak köszönhetően bármely testrész kényelmesen kezelhető. (Méretei a fényképen láthatóak)ÁLTALÁNOS TÉNYEZőK:

* Felhasználói biztonság, mobilitás

* Magasfokú kényelem a kellemes kezelés érdekében

* Kényelmes használat az állvány használatával
* Bepattanó biztonsági rögzítés
* Minden testrész kezelése könnyő
* Felhasználóbarát összeszerelés és beállítás

Csakrák 

A csakrák az emberi testben található energia központok. A csakra szankszkrit szó, jelentése „kerék”.

Testünkben hét energiaközpont található, mely központok energiaszintje aránylag egyszerű módon mérhető is.

Már a XIX. század végén felismerték, hogy az elnyomott- elfojtott érzések ún. gócokat képeznek a test meghatározott területein, megbetegítve azt. E megfigyelések teljes mértékben és hajszálpontosan fedik az indiai csakrákkalkapcsolatos tanokat.

A hét csakra a törzs és a fej kitüntetett és egyben meghatározott pontjain található a test tengelyvonalában, forgó energiatölcséreket képezve. 

Az egyetemleges élet-energia a gyökér-csakrából kiindulva halad a korona-csakra irányába, mintegy összefüggő láncra fűzve a csakrákat. Mivel mindegyik csakra az ővele szomszédos csakrákon felül a test több pontjával - szervével - is kapcsolatban van, ez a kapcsolat alkotja a ";működő egész";-et. Belátható, hogy ezek bármelyikének alulműködése - az elszenvedett energiahiány miatt -, felboríthatja az élet egyensúlyát, azaz betegségeketokozhat.

 


alap vagy gyökér csakra

 

A hátgerinc alsó végénél, a fark-csontnál helyezkedik el. E energiaközponton keresztül tapasztaljuk meg- sajátítjuk el a menekülés vagy harcreakciókat. Közvetlen kapcsolatban van a mellékvesével, a vesékkel, és a hátgerinccel. Ez az energiaközpont felelős a fizikai erőnlétünkért és vitalitásunkért.A munka- a hivatás, az energia, az aktivitás elsődleges mozgatórugója. A színe általában vörös, eleme a föld.

Betegségek:aranyér, bélgyulladás, fogínygyulladás, gerincpanaszok, hasmenés, székrekedés, hideg végtagok.

 

Második: szakrális, kreatívitás vagy szex csakra

A nemi szerveknél található. Irányítja- szabályozza viselkedésünket kapcsolatainkban, a nemi életben, és ez által a szaporodásban. A gyökér-csakrával együtt felelős az emberi szexualitás örömeiért és problémáiért.A színe általában narancssárga, eleme a víz.

Betegségek:bélgörcsök, felfúvódás, gombás fertőzés, hajhullás, hereproblémák, méhproblémák, petefészek-ciszta, impotencia, a prosztata megbetegedései, mellbetegségek, étkezési zavarok, kóros elhízás, orgazmusproblémák.

Harmadik: napfonat vagy köldök csakra

A gyomorszáj alatt helyezkedik el, és a hasnyálmiriggyel van közvetlen kapcsolatban. Az epehólyag működését befolyásolja, s így távolról szabályozza az idegrendszert is, de hozzá tartozók még: a szem- a látás, a gyomor és a máj. Az érzelmi érzékenység és személyes erő központja. A köldök-csakra szenvedélyeink és saját énünk irányítója.A színe általában sárga, eleme a tűz.

E csakrához olyan betegségektartoznak, melyek aggodalomra, félelemre, szorongásra és elnyomott agresszióra vezethetők vissza: cukorbetegség, epepanaszok, emésztési problémák, gyomorfekély, epe és májbetegségek.

Negyedik: szív csakra

A szívnél található. A test energetikai középpontja, és a szívvel, mint szervvel, valamint a csecsemőmiriggyel áll szoros kapcsolatban. A szívet, a vér minőségét, és a vérkeringést irányítja, valamint az immunrendszert szabályozza. A szeretet központja.A színe általában zöld, eleme a levegő.

Betegségek:az immunrendszerrel és a vérkeringéssel kapcsolatos betegségek, az antitestképzés, a fehérvérsejtek képzése, és végül maga a szív, mint szerv.

Ötödik: torok csakra

A toroknál található. A pajzsmiriggyel, a nyakkal, és a szájjal van közvetlen összefüggésben. Irányítja a tüdőt, a hangszálakat, a hörgőketésazanyagcserét. Elsősorban a légzéssel, a beszéddel és az önkifejezéssel kapcsolatos. Az önkifejezés, a kommunikáció és az értékítélet központja. Itt halljuk meg a külső és a belső hangokat. A torok-csakra a szex-csakrával igen szoros kapcsolatban áll. A szex-csakra a test ösztöni részét, míg a torok-csakra pedig az intellektuális, szimbolikus részét irányítja.A színe általában kék, eleme az éter.

Betegség:beszédproblémák, köhögés, torokfájdalom, rekedtség. Az elnyomott érzelmek elzárhatják a torok-csakra energiáját.

 

Hatodik: harmadik szem vagy homlok csakra

A homlok közepén, a két szemöldök között található. Az agyalapi miriggyel áll közvetlen kapcsolatban, ezért az agy alsó részét, az idegrendszert, a fül, az orr, és a bal szem irányítását végzi. A lélek színhelye. Ez vezérli a meditációt, az elmélkedés irányát, az intuíciót. A harmadik szem a nevetést is irányítja. Ezen belül az egyik legnagyobb feladatának tekinti azt, hogy tudjunk nevetni önmagunkon. A színeindigókék,de alkalmanként a vörös és a kékkombinációjaként jelenik meg. Nem tartozik hozzá elem.

 

Betegségek:folyamatosan visszaköszönő fejfájás, látászavarok (rövid és távollátás, kancsalság, kötőhártya-gyulladás).

Hetedik: korona csakra vagy fejtető csakra

 

A fejtetőn, a kutacsoknál található.A korona-csakra a legmagasabb tudati szintet szimbolizálja. A tobozmiriggyel áll közvetlen kapcsolatban. A felső agyat, valamint a jobb szemet irányítja. E csakránkeresztül lehet felvenni Teremtőnkkel a ";kapcsolatot";. A teljes felszabadultság, az abszolút szabadság tudatának az állapota. Színét általában ibolyaszínűnek, de néha fehér fénynek láthatjuk. Eleme nincs.

 

Betegségek:általában lelki, pszichés eredetű betegségek, esetleg személyiségváltozások (Parkinson-kór, Alzheimer-kór, depresszió, epilepszia) fordulhatnak elő.A géphez 6 színből álló színterápiát adok, színei a következőek:

vörös az egészség, a tűz, a melegség, a vér, a szenvedély, az akaraterő, a túlélés, a düh, az indulat, a veszély és a pusztítás színe. Serkent és felkavar, erőt ad.

narancssárgaderűs, kreatív és meleg színe harmonizálja a testi energiákatésaszellemipotenciált. A narancs az alkotóképesség és az alkalmazkodás színe, jó közérzetet és vidámságot teremt, melegséget áraszt. A jólét és az önbecsülés színe.

citromsárgaa befogadókészség színe, amely a hagyományokat, az életet és az örömöt szimbolizálja. Fontos szerepe van az önértékelésben; a levertség és a búskomorság hatásos ellenszereként tartják számon. Segíti a logikus gondolkodást. Függetlenséget, tiszta látásmódot sugall, magabiztosságot kölcsönöz.

Azölda szerelem, a lendület, az új élet és a tapasztalatlanság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe. Az érzelmek széles skáláját képviseli, egyes kultúrkörökben a babona és az irigység szimbólumaként ismert. Nyugtató hatású szín, amely az immunrendszert is erősíti. Remek stresszoldó.

kékfelfokozott érzelmi állapotban különösen hatásos. Ellazítja az elmét, így a meditáció és a szellemi kiteljesedés színeként ismerik. Az igazság, a hűség, az őszinteség és a nyugalom, valamint a magasabb rendű szellemi képességek jelképe.

Az ibolyakékaz önismerettel és a belső figyelemmel van összefüggésben. Mindig is gyógyító színnek tartották, de erőteljes hatása miatt gyerekeknek nem ajánlott. Elmélyültséget fokozó, spirituális színként a templomokban és különféle vallási eseményeken is gyakran találkozhatunk vele; segítségével közelebb érezhetjük magunkat a felsőbb hatalmakhoz, gondolataink elterelődnek a hétköznapi gondokról.

 

 

 

 

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!